De kantoor unit is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De standaardmaten zijn 2 x 2 tot en met 6 x 2 meter. Alle kantoor containers worden standaard geleverd met een anti roestgarantie van één jaar vanuit de fabriek. De container beschikken over een isolatie laag waardoor u in een aangename temperatuur kunt werken. Ook zorgt dit ervoor dat er geen last is van condensatie in de container.

Container op maat

Wilt u een container als kantoorruimte gebruiken? Dan bent u bij Zelfbouwcontainer aan het juiste adres. De container kan gemaakt worden naar uw wensen. De standaard container bevat een deur en een raam. De container is ook in uw eigen gekozen RAL-kleur te bestellen. In de fabriek wordt uw kantoor unit dan gespoten in deze RAL-kleur. Ook is het mogelijk om een extra raam toe te voegen of een extra deur. Dit zorgt ervoor dat u de container precies kan gebruiken waarvoor u hem nodig heeft!

Kantoorruimte op eigen locatie

Met deze demontabele kantoorruimte kunt u altijd en overal werken of vergaderen. De kantoorunit van Zelfbouwcontainer is goed te transporteren in pakketvorm. Op deze manier kunt u de container weer demonteren wanneer uw project is afgelopen of wanneer u de ruimte niet meer nodig heeft. De unit is te verplaatsen met een trailer of aanhanger zodat u al met een rijbewijs BE de container kunt verplaatsen naar een andere locatie. Eenmaal opgebouwd of in pakket is de container ook te verplaatsen met een hefttruck of een hijskraan. Zo kunt u de container ook opgebouwd op moeilijk bereikbare plekken plaatsen.

Waarom kiezen voor Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer is opgericht met het idee om een kwalitatief goede container tegen een schappelijke prijs bij de klant te krijgen. Een goede prijs en goede service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel! De lijnen binnen het bedrijf zijn kort waardoor wij snel en goed kunnen schakelen om te zorgen dat u op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Zo maken wij van elke klant een tevreden klant!

Zelfbouwcontainer wil alleen de beste kwaliteit leveren. Hierom werken wij alleen met de beste materialen om zo het beste te leveren aan onze klanten! Ook de kantoor units zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zodat u lang plezier kunt hebben van de demontabele container. Koopt u een container bij Zelfbouwcontainer dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

Niet gevonden wat u zocht? Kijk dan naar onze andere producten zoals de standaard materiaalcontainers of de chemische containers.