Afmetingen

De demontabele grote opslagcontainers van Zelfbouwcontainer zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Zo kunnen wij voor u een opslag realiseren in de volgende afmetingen; 3×4,3×6,4×4,4×6 en 8×2.Doordat de containers gekoppeld kunnen worden is het opbouwen van alle containers snel en gemakkelijk te realiseren. Omdat de grote opslagcontainers demontabel zijn kunt u ze gemakkelijk verplaatsen met een BE rijbewijs. De past gemakkelijk achter op een trailer of aanhangwagen en kan met 4 sterke mensen gelost worden met de hand.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Extra mogelijkheden

Er is veel aan te passen aan de demontabele containers van Zelfbouwcontainer. Zo kunt u een container kopen met een enkele of dubbele deur. Ook is het mogelijk om kiezen of u de deur aan de korte zijde en/of aan de lange zijde geplaatst wilt hebben. Hierdoor is het mogelijk om een geschikte container te realiseren voor elke situatie. Naast het aanpassen van de deur kunt u ook de container in elke RAL classic kleur geleverd krijgen. Hierdoor kunt u de container in de kleur van uw bedrijf of juist de kleur van u huis bestellen. Ook bieden wij verschillende Accessoires aan voor uw grote demontabele opslagcontainer.

In ons assortiment vindt u:

Snel, zelf monteren

De grote opslagcontainer kan afhankelijk van de afmeting zeer snel opgebouwd worden. Voor het opbouwen van ons eigen merk heeft u alleen een set moersleutels nodig (13mm en 19mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier. De container wordt in een pakket geleverd en u kunt alle panelen gemakkelijk met de hand verplaatsen. De wanden kunt u plaatsen door middel van bouten te bevestigen aan het vloerpaneel. Als laatste legt u het dak op de container en dient u deze ook vast te maken. Het opbouwen van ons premium merk gaat nog gemakkelijker. Hier kunt de zonder gereedschap de container opbouwen. U kunt de panelen van de container als schuivend aanbrengen op het vloer paneel. Hierdoor is het echt een plug & play systeem

Waarom een grote opslagcontainer van Zelfbouwcontainer?

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.