”Onze zelfbouwcontainers worden als bouwpakket getransporteerd en zijn hierdoor op te bouwen op iedere locatie. Daarnaast zijn de gekleurde containers beschikbaar in alle afmetingen en RAL kleuren ”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

Een materiaalcontainer voor iedere situatie

Een gekleurde opslagcontainer is volledig demontabel. Dit betekend dat tijdens transport de containers gemakkelijk vervoerd kunnen worden met een BE rijbewijs. De container past achter op een trailer en is zelf gemakkelijk te demonteren. Daarnaast is er veel aan te passen aan het type deur. Zo kunt u een container kopen met een enkele of dubbele deur aan de korte zijde en/of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Kortom, een container voor elke situatie!

Daarnaast hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een container in elke RAL kleur aanbieden.
Dit betekent dat de container in de kleur van uw bedrijf, of juist in een schutkleur kan worden gespoten om zo te zorgen dat deze precies bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos!

In ons assortiment vindt u:

Snel, zelf monteren

De demontabele opslagcontainer in kleur kan afhankelijk van de afmeting van de container zeer snel worden opgebouwd. Hier heeft u alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. De gegalvaniseerde en gekleurde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Daarnaast is het makkelijk om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

”De mogelijkheden voor een demontabele zelfbouw container zijn eindeloos.”

Metalen opslag container voor extra ruimte

Een opslagcontainer kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de demontabele container worden gebruikt voor inboedelopslag in een self-storage bedrijf. Daarnaast kan de opslagcontainer worden gebruikt als tuinhuis voor particulieren. Eenmaal geplaatst is het zeer makkelijk de kleurencontainer weer te verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. Dit kan doormiddel van de heftruckkokers en hijsogen aan de bovenkant.

”De gekleurde demontabele containers zijn beschikbaar in alle RAL kleuren.”

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer uw een materiaalcontainer huurt of koopt, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij op een rij gezet:

Koop of huur een bouwcontainer

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een materiaalcontainer of bouwcontainer bij ons kopen of huren? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.