Gemakkelijk in gebruik

De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn te vervoeren achterop een trailer of aanhanger. Dit zorgt ervoor dat u deze met een BE-rijbewijs al kunt vervoeren. Flexibel en gemakkelijk in gebruik en vervoer! Doordat de platen van 10 mm. gegalvaniseerd staal worden bevestigd met een aantal schroeven en bouten of door een simpel schuif en klik systeem. Afhankelijk van welk product u kiest kan dit verschillen. Zelfbouwcontainer verkoopt zowel een budget als een premium merk. Hierbij kunnen we u de laagste prijsgarantie én de beste kwaliteit bieden. Zo is er bij Zelfbouwcontainer altijd voor iedereen een geschikte container. Op zoek naar accessoires? Deze bieden wij hier aan.

Opslag in elke maat

De containers zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo lopen de standaardmaten van 2 x 2 tot 6 x 2 meter. Ook zijn er verschillende opties mogelijk op de container. Zo kunt u een enkele of dubbele deur aan de korte en lange zijde plaatsen, een raam plaatsen of de container in een RAL-kleur naar keuze laten spuiten. Op deze manier kan de container precies naar uw wensen worden gecreëerd. Wilt u een container op maat en/of heeft u andere wensen? Dat kan, neem dan contact met ons op en dan helpen wij uw droomcontainer te realiseren!

In ons assortiment vindt u:

Kantoorunits, chemische containers en huren

Wilt u een ander soort container? Dat kan ook! Wij bieden naast de standaard opslagcontainers ook kantoor units en chemische containers aan. De kantoor units zijn volledig geïsoleerd zodat u ook kunt werken op locatie of snel en modulair kantoor kunt bouwen waar u maar wenst. Geïnteresseerd? Kijk hier naar ons aanbod.

De chemische containers beschikken over een anti-lekbak. Zo kunnen uw chemische producten veilig opgeslagen worden zonder dat de omgeving gevaar loopt op verontreiniging. De lekbak is geïntegreerd in de bodem van de container. Ook deze container is gemakkelijk te monteren en demonteren op elke locatie die u maar wenst. Geïnteresseerd in een chemische opslag voor gevaarlijke stoffen? Kijk hier voor meer informatie!

Heeft u tijdelijke opslag nodig maar liever geen container als u klaar bent met de opdracht? Huur dan een container bij Zelfbouwcontainer! Na de huurperiode halen wij de container weer op zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Huren zeer voordelig. Voor prijzen kijk hier!

Waarom een container van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer is opgericht met het idee om een kwalitatief goede container tegen een schappelijke prijs bij de klant te krijgen. Een goede prijs en goede service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel! De lijnen binnen het bedrijf zijn kort waardoor wij snel en goed kunnen schakelen om te zorgen dat u op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Zo maken wij van elke klant een tevreden klant!

Zelfbouwcontainer levert enkel demontabele containers gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u altijd verzekerd bent van goede kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsmateriaal staat bij ons op nummer een, maar koopt of huurt u bij ons een demontabele container dan zijn dit uw voordelen: