Snel en gemakkelijk op te bouwen

Onze containers zijn snel op te bouwen doordat het een plug en play systeem is. Als u een container koopt word de container in een pakket geleverd. De panelen zijn gemakkelijk te verplaatsen met een paar sterke mensen. Ook het opbouwen van de container gaat gemakkelijk, de container is simpel te bevestigen met slechts enkele tools. Heeft u interesse in het kopen van een container?

Gemakkelijk te vervoeren

Na het kopen van een demontabele container bij Zelfbouwcontainer kunt u kiezen de container te laten bezorgen of zelf op te halen. Doordat onze containers in een pakket geleverd worden kunt u de container makkelijk met een aanhanger vervoeren. Onze containers zijn flexibel en dat komt door de 8mm dikke gegalvaniseerde staalplaten. Ook kunt u na de aankoop van uw container de container gemakkelijk verplaatsen met een heftruck. Dit komt doordat onze containers voorzien zijn van heftruckkokers. De containers zijn ook voorzien van hijsogen zodat ze na het opbouwen nog gemakkelijk te verplaatsen zijn met een kraan.

Snel te bestellen en te leveren

Het koopproces bij Zelfbouwcontainer verloopt snel en gemakkelijk. Een aanvraag via de website of de telefoon is zo gedaan. Wij kunnen door grote voorraad snel bij u uitleveren. Ons transport hebben wij in eigen beheer en hierdoor kunnen wij goedkoop voor u leveren. Heeft u interesse in onze containers? Bel dan naar 078 – 482 603

Laagste prijsgarantie

Wij bieden twee verschillenden producten aan bij Zelfbouwcontainer. Wij verkopen zowel een budget als een premium merk. Bij alle twee de merken bieden wij u de laagste prijsgarantie en de beste kwaliteit voor een demontabele container. Ook bieden wij verschillende accessoires aan voor uw opslagcontainer. Deze kunt u hier vinden.

Verschillende maten te leveren

Onze containers zijn in verschillende maten te leveren. Zo kunnen wij containers van 2×2 bieden maar ook van 6×2. De standaard maten die wij leveren zijn 2×2, 3×2, 4×2, 5×2 en 6×2. Hierdoor zijn onze containers ideaal als vervanging voor de ouderwetse zeecontainers. Als u een zeecontainer koopt heeft u vaak het probleem dat het met een grote kraan op locatie uw zeecontainer moet lossen. Dit is niet het geval bij Zelfbouwcontainer.

Buiten onze standaard maten hebben wij nog heel veel verschillende opties op onze containers. Onze demontabele containers kunt u geleverd krijgen met een enkele of een dubbele deur zowel aan de korte kant als aan de lange kant. Ook kunt u als optie kiezen om een raam te plaatsen in uw container. Heeft u vragen over de opties van onze containers bel dan naar 078 – 482 603

Is een 6×2 demontabele container te klein voor u? Dan hebben wij ook nog als optie dat u de containers kunt koppelen aan elkaar. Zo kunnen wij voor u een container realiseren van wel 5×6.Onze gecombineerde containers zijn ideaal voor bij u op de zaak. Ook zijn al onze containers te leveren in alle RAL-Kleuren. Hierdoor kunnen wij voor uw bedrijf een passende container samenstellen. Ook hebben wij van onze standaard modellen verhoogde modellen zo hebben wij een 10ft container en ook een 20ft container. Deze container is de ideale vervanging voor een zeecontainer. Wilt u meer informatie over alle afmetingen? Kijk dan hier!

Chemische containers, kantoorunits en huren

Buiten ons standaard assortiment bieden wij ook nog andere containers voor u aan. Zo hebben wij ook nog chemische containers en kantoor units voor uw beschikbaar. Onze chemische containers worden geleverd met een anti-lekbak. Hierdoor kunt u gemakkelijk en veilig op locatie uw chemische producten opslaan zonder dat de omgeving gevaar loopt. In de container zit de lekbak als standaard geïntegreerd in de bodem van uw demontabele container. Wilt u meer weten over de chemische opslagcontainers? Kijk dar hier voor meer informatie!

Onze kantoorunits zijn volledig geïsoleerd zodat u gemakkelijk kunt werken en u snel een modulair kantoorunit kan plaatsen op elke locatie. Hiermee kunt u gemakkelijk een thuiswerplek creëren of bij u op de zaak verschillende kantoren realiseren. Wilt u meer informatie over onze kantoorunits? Kijk dan hier.

heeft u voor een korte tijd een container nodig en is het kopen niet interessant? Geen probleem bij Zelfbouwcontainer verhuren wij onze containers ook voor u. Hierdoor kunnen wij voor u een extra opslag leveren voor een kortere tijd! Na de huurperiode komen wij voor u dan de container weer ophalen. Heeft u na de huurperiode toch de container voor langere tijd nodig kunt u ook de container bij ons voor een scherpe prijs overkopen! Wilt u meer informatie over de prijzen van het huren van onze opslagcontainers? Klik dan https://www.zelfbouwcontainer.be/cat/huren/

In ons assortiment vindt u:

De reden dat u moet kiezen voor Zelfbouwcontainer

Bij ons bedrijf staat de klant centraal. Wij hebben dit bedrijf opgestart om al onze klanten een kwalitatieve goede container te kunnen leveren voor een scherpe prijs. Daarom bieden wij u ook de laagste prijsgarantie aan. Doordat wij een jong en dynamisch bedrijf zijn alle lijntjes binnen het bedrijf kort. Zo kunnen wij voor u na het contact binnen 1 week de container bij u voor de deur leveren. Wij hebben van onze standaard maten een groot aantal in voorraad zodat u geen last heeft van lange levertijden. Ook omdat ons eigen transport in beheer is kunnen wij op elke locatie komen en de container leveren. Mocht u een demontabele container kopen of huren bij ons zijn dit uw voordelen: