Ons aanbod

Voor het metalen tuinhuis hebben wij verschillende modellen. Zo zijn er meerdere maten beschikbaar zodat de opslag precies bij u in de tuin past. Met de speciale tuincontainer heeft u de afmeting 1,5 bij 2,2 meter inclusief oprijplaat en stellingsets. Onze standaard containers beginnen vanaf 2 bij 2 meter en gaan door tot 6 bij 2 meter ontkoppeld. Verder is de tuinschuur van metaal beschikbaar in alle RAL-classic kleuren zodat die precies past bij uw omgeving.

 

Waarom een metalen tuinhuis kopen bij Zelfbouwcontainer

Zelfbouwcontainer is de specialist als het gaat om demontabele opslag voor in de tuin. Met het metalen tuinhuis bieden wij de kwaliteit en functionaliteit die u van ons kan verwachten. Met 0,7mm gegalvaniseerd dik staal en een dubbele poedercoating is uw tuinschuur van metaal beschermd tegen roest en weersomstandigheden. Zo krijgt u één jaar lang anti-roest garantie op de container en is deze waterdicht tegen regen. Het metalen tuinhuis is van ons merk FOCO® en biedt de laagste prijsgarantie van de Benelux en is een betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoefte.

 

Toepassingen van demontabele tuincontainers

Een tuincontainer is een veelzijdige en praktische oplossing en kan toegepast worden in alle situaties. Het effectieve ontwerp zorgt ervoor dat het product makkelijk kan worden op- en afgebouwd, zodat deze makkelijk verplaatst kan worden. Ook kan het metalen tuinhuis makkelijk worden verplaats op het moment dat die nog is opgebouwd met behulp van hijsogen en heftruckkokers. Een tuinberging is ideaal om (tuin)gereedschap op te bergen of fietsen in te plaatsen. Ook kan het gebruikt worden om bijvoorbeeld in de winter tuinmeubilair op te slaan.

Het opzetten van is gemakkelijk te doen en u heeft hier geen zwaar gereedschap voor nodig. Met moersleutel 13 en 19 kunnen de panelen gemonteerd worden aan elkaar en het dak vastgezet worden. Met 2 á 3 man kan de opslagruimte in elkaar gezet worden en staat deze al vaak binnen een paar uur.

 

Waarom een metalen tuinhuis van Zelfbouwcontainer?

Als u kiest voor Zelfbouwcontainer, kiest u voor Service en kwaliteit. Onze specialisten kunnen u altijd helpen om het metalen tuinhuis te vinden dat bij u past. Wij hebben het transportsysteem in eigen beheer. Dit voordeel zorgt ervoor dat u altijd in contact zal zijn met één van ons en wij de juiste informatie kunnen geven.

Als u geïnteresseerd bent om een container te kopen, neem dan snel contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 078 – 482 603 of een e-mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be.

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers
Wat zijn de afmetingen van de opslagruimte?

Standaard modellen beginnen bij 2×2 meter t/m 6×2 meter. Containers kunnen gekoppeld worden om grotere ruimtes te maken van bijvoorbeeld 4×4 meter of 5×6 meter.

Welke beveiling is er beschikbaar voor de container?

Standaard is de container voorzien van 2 sloten van 30/30mm die boven en onder in de deur geplaatst zijn. Deze sloten zorgen ervoor dat de container goed af te sluiten valt. Mocht u meer beveiliging willen? Dan hebben wij een inbraakveiligheidsbalk 

Hoe lang zit er garantie op de tuinberging?

Op de container zit een standaard anti-roest garantie van een jaar lang. Op ons premium merk zit een anti-roest garantie van tien jaar.

Kan de container makkelijk vervoerd worden?

De container kan als pakket vervoerd worden. Ook kan deze opgebouwd worden. Met behulp van hijsogen en heftruckkokers kan deze verplaatst worden met een kraan of heftruck. Mocht u geen heftruck of kraan tot uw beschikking hebben, kunt u de panelen los verplaatsen met de hand.

Is de tuincontainer water dicht?

Onze containers zijn waterdicht tegen regen, wel is er een mogelijkheid dat er condens ontstaat bij koude omstandigheden. Dit komt omdat de container niet geïsoleerd is.