Opslag op elke locatie

De chemische milieucontainer van Zelfbouwcontainer is een uitstekende oplossing voor uw opslagprobleem omtrent gevaarlijke stoffen. De lekbak zorgt ervoor dat wanneer er lekkage is in de container dat de lekkende stoffen worden opgevangen in de bak onderin de container zodat deze niet via de randen uit de container lekken. Deze lekbak kan verwijderd worden wanneer lekkage heeft plaatsgevonden om het zo gemakkelijk op te ruimen. Gemakkelijk en veilig voor u, uw werknemers en de omgeving! Ook word de container gebruikt als gasflesopslag. Doordat de gasflesopslag demontabel is kunt u hem ook verplaatsen als u hem elders op het bedrijven terrein geplaatst wilt hebben

Gasflesopslag op maat

Bent u op zoek naar een gasflesopslag maar heeft u aanvullende eisen? Geen zorgen, bij Zelfbouwcontainer kunnen wij de container maken naar uw wensen. Zo is het mogelijk om de gasflesopslag te produceren met extra deuren, afwijkende maten en ook in een RAL-kleur naar keuze. Ook is het mogelijk om de containers aan elkaar te koppelen. Zo kunnen we de container op maat maken voor optimaal gebruik.

Goede ventilatie en snel gemonteerd

Het monteren is snel gebeurd bij een container van Zelfbouwcontainer. Dit komt doordat de container opgebouwd is uit een aantal panelen. Deze panelen zijn in elkaar te zetten met een aantal schroeven en bouten. Alleen handgereedschap is nodig voor deze klus. Ook zijn de containers goed geventileerd met een aantal tochtgaten waardoor er geen condensvorming in de container ontstaat. Zo kunt u de goederen vochtvrij opslaan. Een snelle en condensvrije oplossing!

Waarom een gasflesopslag van Zelfbouwcontainer?

Zelfbouwcontainer is opgericht met het idee om een kwalitatief goede container tegen een schappelijke prijs bij de klant te krijgen. Een goede prijs en goede service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel! De lijnen binnen het bedrijf zijn kort waardoor wij snel en goed kunnen schakelen om te zorgen dat u op de best mogelijke manier geholpen kan worden. Zo maken wij van elke klant een tevreden klant!

Zelfbouwcontainer wil alleen de beste kwaliteit leveren. Hierom werken wij alleen met de beste materialen om zo het beste te leveren aan onze klanten! Koopt u een gasflesopslag bij Zelfbouwcontainer dan kunt u rekenen op de volgende voordelen: