Onderscheidende Kracht van de Tuinbar

De barcontainer onderscheidt zich door zijn zelfdragende vloer, waardoor hij na opbouw gemakkelijk verplaatst kan worden. Dit maakt de buitenbar uiterst flexibel en geschikt voor diverse evenementen en locaties, van tuinfeesten tot zakelijke evenementen. De dubbele poedercoating zorgt voor een extra laag bescherming tegen roest en weersinvloeden, waardoor de buitenbar in elke seizoen een blikvanger blijft.

Een van de grootste voordelen van de barcontainer van Zelfbouwcontainer is het gemak van installatie. Geleverd als een bouwpakket, kan de buitenbar met eenvoudige handelingen en zonder zwaar gereedschap in elkaar worden gezet. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om in korte tijd een professionele baromgeving te creëren. Deze buitentoog is een stalen vervanging voor een houten bar in de tuin gemaakt van douglashout of steigerhout.

 

Verschillende uitvoeringen van de Bar Buiten

De populariteit van de XL modellen van de buitenbar valt niet te ontkennen. Deze modellen, verkrijgbaar in afmetingen van 3×2 meter en 4×2 meter, bieden meer diepte en hoogte dan de standaardversies. Dit extra ruimteaanbod maakt de XL buitenbars bijzonder geschikt voor grotere groepen en biedt meer mogelijkheden voor het uitstallen van dranken, glaswerk en decoraties. De ruimere afmetingen dragen bij aan een meer uitnodigende en comfortabele omgeving voor gasten.

Of u nu een zakelijke ondernemer bent die een unieke toets aan uw horecagelegenheid wilt toevoegen, of een particulier die zijn tuinfeesten naar een hoger niveau wilt tillen, de demonteerbare barcontainer van Zelfbouwcontainer is de uitgelezen keuze. Met zijn duurzame constructie, stijlvol ontwerp en gebruiksgemak biedt de buitentoog een ongeëvenaarde ervaring die zeker indruk zal maken op uw gasten. Ideaal om te gebruiken als buitenkeuken of grill.

Standaard is de kleur zwarte en antraciet beschikbaar op al onze modellen van de buiten bar. Het is ook mogelijk om uw eigen RAL-classic kleur uit te kiezen.

 

De Veelzijdigheid van de buitenbar

De tuinbar van Zelfbouwcontainer staat niet alleen bekend om zijn stijlvolle uitstraling en duurzaamheid, maar ook om zijn veelzijdigheid doorheen de seizoenen. Een uniek kenmerk van deze buitenbar is de capaciteit om het hele jaar door gebruikt te worden, ook als opslag, wat hem een uiterst praktische keuze maakt voor zowel bedrijven als particulieren.

Tijdens de warmere maanden dient de bar buiten als het perfecte uitgiftepunt voor verfrissende drankjes en snacks, waardoor hij een centraal punt van gezelligheid en vermaak wordt in elke buitenruimte. Zijn mobiliteit en gemakkelijke installatie maken het mogelijk om hem te positioneren waar hij het meest nodig is, of dit nu in een tuin is voor een familiebijeenkomst of op een terras voor zakelijke evenementen.

Wanneer het product niet in gebruik is als uitgiftepunt, biedt hij een uitstekende opbergruimte. Dankzij het robuuste ontwerp en de mogelijkheid om volledig afgesloten te worden, kunnen waardevolle spullen, zoals tuinmeubilair, meubels, sportuitrusting of horecamateriaal, veilig en droog worden opgeslagen. Deze functionaliteit maakt de barcontainer bijzonder waardevol tijdens de koudere maanden of in perioden dat buitenactiviteiten minder frequent zijn.

Contact

Wilt u meer informatie hebben van onze specialisten, neem dan snel contact op! Wij staan voor u klaar om u te adviseren en het helpen bij het maken van de juiste keuze.