De voordelen van een tuincontainer

Een tuincontainer heeft als ons kleinste model veel verschillende voordelen. Ten eerste omdat de container demontabel is kan deze gemakkelijk worden geplaatst in iedere tuin of op ieder gazon. Daarnaast is de prijs van de tuinhuis container inclusief de kleur, hier kan er worden gekozen uit alle RAL classic kleuren. Moet de container bijvoorbeeld worden geplaatst in een groene tuin en is het belangrijk dat de tuincontainer niet opvalt, kies dan voor een groene kleur zoals RAL 6005, of moet de tuinhuis container worden geplaatst bij een antraciet gekleurde loods, kies dan voor RAL 7016. Uiteindelijk blijft de meest gekozen kleur toch zwart (RAL 9005), want deze kan overal geplaatst worden of het nu een moderne tuin is of een parkeerplaats, deze tuincontainer past overal.

Tuincontainer, de meest voordelige container uit ons assortiment

De tuincontainer is de meest voordelige en handig container uit ons assortiment, dit komt door de vele extra’s die erbij komen. Zo wordt de tuinhuis container geleverd met vier gratis stelling planken, twee planken van twee meter en twee planken van één meter. Dit is zeer handig om spullen zoals gereedschap en dozen uit te stallen, zodat deze gemakkelijk te bereiken zijn. Een andere gratis accessoire die bij de tuinhuis container geleverd wordt is de uitschuifbare oprijplaat, deze bevindt zich onder de deur kant. Dit kan zeer handig zijn voor bijvoorbeeld een kruiwagen of de grasmaaier. Als laatste beschikt de tuincontainer ook nog standaard over twee sloten om de deur af te sluiten voor onbevoegden.

Een aantal voorbeelden van onze demontabele tuinhuizen

Tuincontainer cat page 1
Tuincontainer cat page 2
Tuincontainer cat page 3

Toepassingen demontabele tuincontainers

De tuincontainer kan overal en nergens gebruikt worden, onze klanten gebruiken de container voor verschillende toepassingen. De meeste klanten gebruiken de tuincontainer als goedkope oplossing voor een houten of metalen tuinhuis. Dan wordt de container gebruikt voor de bijvoorbeeld de opslag van verschillend materiaal zoals gereedschap, tuinkussens en tuin materiaal. Dit kan heel handig zijn voor gebruik in de tuin en door de oprijplaat kunnen er gemakkelijk dingen in de container worden gezet zoals een grasmaaier of kruiwagen. Een ander voorbeeld van een toepassing van de tuincontainer is als een fietsenhok of brommer/scooterstalling, de stellingen die bij de container geleverd worden zijn hiervoor erg handig. Hier kan scherp gereedschap of een bandenplak set op worden gelegd voor onderhoud aan de fiets, brommer of scooter. Een laatst toepassing is als magazijn opslag, de container is dan misschien wel de kleinste uit ons assortiment, maar beschikt over genoeg opslagruimte. Zo kunnen er bijvoorbeeld dingen zoals archieven of voorraad worden opgeslagen en door de stellingen in de container kan dit ook nog eens netjes.