Nieuw product

De barcontainer is het nieuwste product binnen het assortiment van Zelfbouwcontainer. Onze container is leverbaar in 3x2m, 4x2m en de XL variant . Door de verschillende afmetingen is er voor iedereen een geschikte bar container te realiseren. De demontabele barcontainer is gemaakt als vervanging voor de ouderwetse uitgifte kramen. De barcontainer is demontabel, hierdoor kunt u deze gemakkelijk met de hand op- en afbouwen wanneer u wilt. Hierdoor heeft u nooit meer het probleem dat u zwaar gereedschap nodig heeft om uw container te plaatsen.

Voordelen van de demontabele barcontainer?

Onze demontabele bar container kent vele voordelen. Zo is de container gemakkelijk op en af te bouwen. Dit komt omdat de container demontabel is. De container is ook van goede kwaliteit. Doordat de container van gegalvaniseerd staal is kunt u lang genieten van uw barcontainer Ook is de container leverbaar in alle RAL classic kleuren. Hierdoor kunt u altijd een container personaliseren! Bij Zelfbouwcontainer krijgt u ook 1 jaar anti-roest garantie op uw container. Hierdoor kunt u een lange tijd genieten van uw container. Ook is de container de goedkoopste van de Benelux wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op de demontabele barcontainer. Ook er verschillende mogelijkheden bij onze container, zo kunt u altijd extra opties kiezen zoals een extra luifel, een raam in de container en nog veel meer opties. Ook kunt nog accessoires bestellen zoals stellingen of een lamp.

Waar kan ik een demontabele barcontainer voor gebruiken?

Het aanschaffen voor een bar container kan om meerdere redenen. Zo kunt u de barcontainer gebruiken voor thuis. Hierdoor kunt u een opslagruimte creëren en ook een leuke bar hebben in de tuin die gemakkelijk op en af te bouwen is. Ook wordt de barcontainer veel gebruikt in de horeca. Hier kunt u een buitenterras voorzien van drank of eten. Door de OSB houten vloerplaat die in de container zit kunt u gemakkelijk stroom toevoeren naar u koelkast, fornuis of bier tap. De container is ook geschikt voor bij u op de sportvereniging. De container is te bestellen in uw club kleuren en zorgt voor in de zomer een extra sfeer op de vereniging. Doordat de container duurzaam is en onderhoudsvriendelijk is bent u niet elke keer bezig om de container te onderhouden. Wilt u meer zien van de bar container klik dan hier voor een video over hoe u de container kunt gebruiken!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op! Bel naar 078 – 482 603 , stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in.

DSC05862
DSC00498
DSC00024

Ons assortiment

Waarom een demontabele barcontainer van Zelfbouwcontainer?

 • Altijd de laagste prijsgarantie!
 • U heeft geen zwaar gereedschap nodig.
 • De montage verloopt zeer gemakkelijk en snel!
 • Wij bieden perfecte klantenservice!
 • Levering direct uit voorraad!
 • Transport en korte levertijd door heel Europa!
 • Zelfs op de moeilijkst te bereiken plaatsen leveren wij de demontabele containers!
 • Eenmaal opgebouwd zijn de demontabele containers gemakkelijk te verplaatsen door middel van de heftrucksleuven en hijsogen!
 • Geheel zelf samen te stellen container. Op maat gemaakt naar uw wensen!
 • Demontabele containers zijn geschikt voor tijdelijk en semipermanent gebruik!
 • Onze demontabele containers hebben volledig modulair vermogen, ze zijn dus naar wens uit te breiden!
 • Zelfbouwcontainer containers zijn een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld Kovobel containers!
Welke formaten barcontainer zijn er?

Standaard zijn er 3×2 meter en 4×2 meter barcontainers. Deze zijn te verkrijgen in standaard versie of de XL versie waarbij de container ongeveer 15 cm hoger is en 15 cm breder. Onze barcontainers kunnen ook gekoppeld worden om een uniek bar te creëren van 6 meter of zelfs 8 meter.

In welke kleuren is de barcontainer beschikbaar?

Als standaard kleuren hebben wij zwart (RAL 9005) en antraciet (RAL 7021) op de container gepoedercoat. Verder kunnen wij in productie veel RAL-classic kleuren produceren zodat de barcontainer aansluit op uw wensen.

Wat is het gewicht van een barcontainer?

Onze standaard barcontainers hebben een totaal gewicht van 461kg (3 meter bar) en 544kg (4 meter bar). Onze XL varianten hebben een gewicht van 505kg (3 meter bar) en 596kg (4 meter bar).

Zitten er sloten op de barcontainer vanuit de productie?

Standaard heeft de barcontainer twee 30/30 cilindersloten in de dubbele deur aan de korte zijde zodat de deur op twee plekken opslot kan. Verder heeft de barcontainer uit productie bij de luifel ook twee 30/30 cilindersloten waarmee de luifel van binnen en buiten opslot gedraaid kan worden.

Hoeveel kg kan de vloer van de barcontainer dragen?

De vloer van de container bestaad uit een stalen frame met een houten osb plaat. Deze vloer kan 250kg per vierkante meter dragen.

Welke vergunningen zijn er nodig om een barcontainer aan te schaffen?

Omdat de barcontainer een demontabel product is heeft u hier geen vergunningen nodig, zeker als u de bar gebruikt op eigen grond. Heeft u twijfels of u een vergunning nodig heeft op de plek waar u de container wilt gebruiken? Dan raden wij aan om het na te vragen bij uw gemeente.

Kan de container opgebouwd verplaatst worden?

De barcontainer wordt als pakket geleverd en kan vervoerd worden op een platte aanhanger. Mocht u de container na het opbouwen willen vervoeren zonder dat u de container wilt afbouwen? Door de heftruckkokers en hijsogen kan de barcontainer ook opgebouwd verplaatst worden en op de aanhanger worden gezet. Als u de bar dan goed vastzet met spanbanden kunt u de barcontainer zo vervoeren.

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Bob en Paula
Bob en Paula
2023-03-19
Topbedrijf
vincent schuurman
vincent schuurman
2023-01-05
A. Binneveld
A. Binneveld
2022-12-30
Rokki Dakar18
Rokki Dakar18
2022-09-24
Daan Schmidt
Daan Schmidt
2020-12-23
Zeer mooie showroom en goed geholpen door de medewerkers