In ons assortiment vindt u accessoires voor:

Een veilige en verzorgde container

Een demontabele container van Zelfbouwcontainer moet natuurlijk netjes en veilig blijven. Hiervoor zijn de inbraakbeveiliging accessoires en de stellingen de juiste oplossing voor. Met de stellingen pakketten zorgt u ervoor dat de spullen die in de container worden opgeslagen netjes en verzorgd kunnen worden uitgestald. Daarnaast zorgt u met de verschillende veiligheid accessoires ervoor dat naast het standaard slot er nog meer zekerheid is dat niemand van buitenaf bij de container kan komen. Als laatste maakt Zelfbouwcontainer de toegankelijkheid van de demontabele container makkelijker. Dit doen wij met onze speciale oprijplaat accessoire.


”De accessoires van zelfbouwcontainer zorgen ervoor dat de demontabele containers netter en veiliger worden”

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer u een materiaalcontainer huurt of koopt, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rij gezet:

Koop of huur een bouwcontainer

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct accessoires voor een demontabele container bij ons kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 078 – 482 603 of vul het contactformulier in.