Wat is het voordeel van een demontabele fietsenstalling?

Een demontabele fietsenstalling is geschikt voor het stallen van uw fiets, scooter, motor of ander voertuig wat u graag droog wilt zetten. Door de stalling heeft u nooit last van een nat zadel en gaat uw fiets, scooter of motor ook langer mee. Onze fietsenstalling is onderhoudsarm en dit houdt in dat u als klant geen omkijken heeft naar de fietsenstalling. Dit komt omdat u 10 jaar anti-roestgarantie krijgt op de demontabele fietsenstalling. Hierdoor kunt u zonder zorgen lang gebruik maken van uw fietsenstalling. Ook heeft onze demontabele fietsenstalling alle benodigde TUV certificaten die benodigd zijn voor de bouw, industrie en andere bedrijfsactiviteiten. Doordat de fietsenstalling volledig demontabel is kunt u deze gemakkelijk op- en afbouwen. Dit kan al met twee personen binnen een half uur! Ook is de fietsenstalling volledig gegalvaniseerd en gemaakt van maar liefst 0,8mm dik staal!

Verschillende opties voor uw fietsenstalling

De demontabele fietsenopslag is leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u bij ons een 3x2m en een 6x2m bestellen. Hierdoor is er voor u altijd een geschikte opslag te realiseren. Ook hebben wij als optie om de container in alle RAL classic kleuren te leveren. Hierdoor kunt u een gepersonaliseerde fietsen stalling creëren. Ook biedt onze fabriek vaak maatwerk aan zodat wij voor u de juiste fietsen stalling kunnen leveren naar uw wens. Bij Zelfbouwcontainer kunt u ook terecht voor andere manieren van opslag.

Bekijk hieronder alle pagina’s voor de verschillende soorten containers die wij aanbieden.

Waarom een demontabele fietsenstalling van Zelfbouwcontainer.be?

Doordat onze fietsenstalling demontabel is kunt u er altijd optimaal gebruik van maken. Waar andere partijen niet kunnen leveren omdat het met grote vrachtwagens bezorgd wordt, heeft u bij ons dat probleem niet. Wij hebben ons eigen transport in beheer en leveren onze producten op de aanhangwagen. Hierdoor kunnen wij op elke locatie onze producten leveren. Ook leveren wij bij Zelfbouwcontainer alleen demontabele producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hebben wij al veel ervaring en kunt u zeker zijn van goede kwaliteit. De zekerheden die u krijgt bij Zelfbouwcontainer zijn: