Makkelijk op te bouwen

De 20ft container van Zelfbouwcontainer heeft een lichter frame dan de originele zeecontainers. Hierdoor is deze makkelijk te plaatsen op een moeilijk te bereiken plek. U kunt de panelen per stuk verplaatsen waardoor u enkel een aantal sterke handen nodig heeft voor de opbouw. U hoeft geen zwaar gereedschap of machines te gebruiken. Afhankelijk van het model heeft u slechts een aantal sterke handen of handgereedschap nodig.

Een 20ft container voor elk opslagprobleem

De container is geschikt voor vele doeleinden. Een aantal voorbeelden zijn een nieuw tuinhuis, een rookhok, archiefkast, tijdelijke opslag, fietsenstalling,  wat extra ruimte in uw tuin of op een bouwterrein een bouwkeet of extra opslag. Voor elke opslag wens kan  een 20ft container een oplossing bieden.

Op zoek naar een andere maat?

Heeft u liever een container of een ander soort opslagcontainer? Zelfbouwcontainer.be heeft voor elk opslagprobleem en geschikte oplossing. Kleinere containers kunt u hier vinden. Ook kunt u een 20ft container in een RAL kleur laten spuiten. Zo is de container beschikbaar in alle RAL kleuren die u wenst. Op deze manier past de container bij uw huis, bedrijf, auto of de kleur van de omgeving laten spuiten. Een 20ft container in een RAL kleur kan juist opvallen, of u kan ervoor kiezen dat deze 20ft container niet opvalt afhankelijk van de door u gekozen RAL kleur.

Bent u op zoek naar iets tijdelijks? Wij bieden ook 20ft containers aan voor de verhuur, klik hier voor de prijzen.