Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens is de demontabele 10ft container snel op te bouwen, maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Zo kan een 10ft container worden gebruikt voor opslag tijdens verhuizingen en/of als schuur aan huis. Daarnaast wordt de container ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. Tevens is de Zelfbouwcontainer interessant voor self-storage bedrijven als storage unit.

In welke situatie is een demontabele 10ft container nog meer geschikt?

Als u tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer.be als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Een Zelfbouwcontainer voorziet u in no-time van extra opbergruimte. Deze extra ruimte geeft een hoop extra ruimte voor uzelf of uw bedrijf. Het grote voordeel van de 10ft container is dat de container volledig demontabel is. Dit betekent dat het als pakket gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!

”Een 10ft container is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een 10ft container is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Een 10ft container voor iedere situatie

Een 10ft container van Zelfbouwcontainer heeft de afmetingen van een zeecontainer en is hiernaast nog eens demontabel. Naast de 10ft kunt u bij Zelfbouwcontainer ook een 20ft container kopen. Deze 20ft container is groter maar heeft voor de rest dezelfde kwaliteiten als een 10ft. Daarnaast is er veel aan te passen aan het type deur. Zo kunt u een container kopen met een enkele of dubbele deur aan de korte zijde en/of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Kortom, een container voor elke situatie!

Voor ieder type 10ft container hebben wij een breed assortiment van accessoires beschikbaar waaronder: stellingen, schuiframen en dakramen. Ook kunnen wij een Zelfbouwcontainer in de door uw gewenste kleur aanbieden. In onze webshop ziet u een overzicht van de beschikbare RAL-kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u liever huren? Dat kan ook!

In ons assortiment vindt u:

Snel, zelf monteren en demonteren

De demontabele 10ft container kan, afhankelijk van het formaat van de container, zeer snel worden opgebouwd. Hier heeft u alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. Zulk gereedschap heeft iedereen (binnen handbereik), toch? De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer. Zo simpel als de Zelfbouwcontainer te monteren is, zo makkelijk is het ook om de container weer te demonteren en te verplaatsen met een heftruck.

”De mogelijkheden voor een demontabele zelfbouw container zijn eindeloos.”

Metalen opslag 10ft container voor extra ruimte

Een 10ft container kan worden gebruikt voor verschillende soorten opslag. Zo kan de demontabele container worden gebruikt voor inboedelopslag in een self-storage bedrijf. Daarnaast kan de materiaalcontainer worden gebruikt als tuinhuis voor particulieren. Eenmaal geplaatst is het zeer makkelijk de zelfbouw container weer te verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. Dit is te danken aan de hijsogen en heftruckkokers.

”Een demontabele 10ft container kan worden gebruikt voor verschillende opslagmogelijkheden.”

Waarom Zelfbouwcontainer.be?

Wanneer u een 10ft container huurt of koopt bij Zelfbouwcontainer.be, verzekert u zichzelf van een aantal zekerheden. Deze zekerheden hebben wij voor u op een rij gezet:

 

Veel gestelde vragen

Bij Zelfbouwcontainer proberen wij u zo goed mogelijk helpen. Zo ook het beantwoorden van al uw vragen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze experts.

Wat zijn de afmetingen van een 10 ft container

Een 10 ft container heeft afmetingen van ongeveer 3 meter lengte, 2 meter breedte en bijna 2 meter hoogte. Met een inhoud van ruim 12 kubieke meter biedt deze compacte Zelfbouwcontainer een efficiënte oplossing voor verschillende opslagproblemen. De afmetingen van de 10 ft container geven wij altijd aan in binnen en buiten maten die als volgt zijn:

 

Waarvoor kan een 10 ft container gebruikt worden?

De demontabele 10ft container is veelzijdig inzetbaar voor zowel tijdelijke als permanente opslagdoeleinden. Het is ideaal voor opslag tijdens verhuizingen, als schuur aan huis, op de werkvloer van bouwbedrijven of bedrijven met een 24-uursservice. Daarnaast kunnen klanten deze opslagcontainer van Zelfbouwcontainer gebruiken als schuur, fietsenstalling, opslag voor tuingereedschappen, en nog vele andere mogelijkheden.

 

Kan ik een 10ft container zelf in elkaar zetten?

Ja, de demontabele 10ft container is ontworpen om eenvoudig zelf op te bouwen. Het montageproces vereist alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm) en momentsleutels. De gegalvaniseerde panelen zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en aan elkaar en aan de vloer te monteren zijn. Ook demontage is mogelijk wanneer de situatie daarom vraagt. Na het plaatsen van de vloer op de juiste plaats kunt u met 2 á 3 man de rest van de container monteren. Dit heeft u al binnen een dagdeel geregeld.

 

Contact opnemen

Heeft u meer vragen over onze demontabele 10 ft containers of wilt u een bestelling plaatsen? Neem gerust contact met ons op! U kunt bellen naar 078 – 482 603, een e-mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be of het contactformulier invullen op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van alle nodige informatie bij de aankoop van één van onze 10ft containers.