Landingspagina 8ft zeecontainer

8ft Demontabele Zeecontainer

Een 8ft zeecontainer wordt vaak gebruikt als kleine opslagcontainer. Normaliter heeft een 8ft zeecontainer een lengte van 2438 mm, een breedte van 220 mm en een hoogte 2260 mm aan de buitenkant. Daarnaast heeft het een binnenmaat met een lengte van 2275 mm, een breedte van 2106 mm en een hoogte van 2050 mm. Onze 8ft demontabele containers zijn net iets kleiner, maar hebben een vergelijkbare inhoud. Een groot voordeel van de demontabele containers ten opzichte van de 8ft zeecontainer is dat deze demontabel zijn en dus het transport vele malen makkelijker is. Daarnaast zijn de demontabele containers van Zelfbouwcontainer te verplaatsen met een heftruck of hijskraan.

Een zelfbouwcontainer is er in veel verschillende vormen en maten. Zo is een zelfbouwcontainer beschikbaar in alle RAL kleuren en kan je kiezen uit een enkele of dubbele deur aan de lange zijde of een enkele of dubbele deur aan de korte zijde.

Hieronder een aantal opties van de verschillende uitvoeringen 8ft container. Kijk in onze webshop voor alle modellen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer

Geen zwaar gereedschap nodig

Laagste prijs garantie van Nederland

Top klantenservice & snelle levertijden

Bekijk onze opzetvideo hieronder

8ft container in gebruik

Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen, maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik.

Zo kan een 20ft container worden gebruikt voor opslag tijdens verhuizingen en/of als schuur aan huis. Daarnaast wordt de container ook vaak gebruikt voor opslag op de werkvloer van bouwbedrijven en bedrijven die werken met een 24 uursservice. Tevens is de Zelfbouwcontainer interessant voor self-storage bedrijven als storage unit.

In welke situatie is een demontabele 8ft container nog meer geschikt?

Als u tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer.nl als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Een Zelfbouwcontainer voorziet je in no-time van extra opbergruimte. Deze extra ruimte geeft een hoop extra ruimte voor jezelf of je bedrijf. Het grote voordeel van de Zelfbouwcontainer is dat de container volledig demontabel is. Dit betekent dat het als pakket gemakkelijk te transporteren is en op minder makkelijk bereikbare plekken kan worden neergezet!

”Een Zelfbouwcontainer is een flexibele oplossing voor iedereen die extra opslag nodig heeft of op zoek is naar flexibele opslagmogelijkheden. Een Zelfbouwcontainer is demontabel en beschikbaar in verschillende afmetingen.”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 078 482 603 of vul het contactformulier in.


Interesse gekregen in een 8ft container?

Kijk eens in onze webshop, neem telefonisch contact met ons op via 078 – 482 603 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be . Of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Meer informatie nodig?