Demontabele container in de spotlights: 20ft container, ook wel zeecontainer genoemd

Demontabele container in de spotlights: 20ft container, ook wel zeecontainer genoemd

Wat is een 20ft container en wat kan je ermee?

Zoals de titel van dit blog al verraadde, een 20 ft container wordt in de volksmond ook wel zeecontainer genoemd. Een 20ft container is een veelgebruikt model container, met name in de transportsector kom je dit type veel tegen. Daar noemen ze een 20ft container een TEU, een TEU is 20 voet (ca. 6,10 meter) lang, 8 voet (2,44 meter) breed en 8,5 voet (2,59 meter) hoog. Tegenwoordig worden 20ft containers niet alleen gebruikt als transportmiddel, meer en meer wordt dit type gebruikt als opslagcontainer, materiaalcontainer of voorraadcontainer.

 

20ft container van Zelfbouwcontainer

Onze 20ft container afmetingen wijken iets af van de TEU, de 20ft container van Snelbouwcontainer is namelijk 5,88 meter lang, 2,14 meter breed en 2,072 meter hoog. Er is keuze uit meer opties dan bij een TEU, zodat de 20ft container perfect passend gemaakt kan worden voor uw wensen. Denk hierbij aan keuze voor plaatsing van (extra) deuren, keuze aan welke zijde de deuren geplaatst en kleurkeuze. Op Google wordt vaak gezocht naar “20 ft container hoeveel m3”. De inhoud van een demontabele container is eenvoudig te berekenen door lengte, breedte en hoogte te vermenigvuldigen. U dient wel rekenen met de binnenmaat van de container. Onze zeecontainer heeft een inhoud (m3) van ruim 22 kubieke meter.

 

Iedere container is demontabel

Bij Zelfbouwcontainer verkopen we containers die volledig zelf op te bouwen zijn, ook wel zelfbouw- of snelbouwcontainers genoemd. Mensen die een snelbouw container kopen verzekeren zich van snelle plaatsing op de door hen gewenste locatie. Dit zorgt ervoor dat de consument aanzienlijk kan besparen op transport- en plaatsingskosten. Uiteraard kunnen we bij Zelfbouwcontainer ook het transport en de montage voor u regelen.

 

Waarom een 20 ft demontabele snelbouwcontainer van Zelfbouwcontainer?

De voordelen van onze 20ft demontabele container op een rij:

 

  • Volledig gegalvaniseerde behuizing
  • Minder opslagruimte wanneer niet in gebruik
  • Eenvoudige montage
  • Volledig uitbreidbaar (modulair) vermogen
  • Optionele ‘Snap-in’-plankstijlen en -armen
  • Optionele externe poedercoating, indien de ZelfbouwContainer in kleur moet zijn
  • Lage kosten
  • Een ZelfbouwContainer wordt geleverd met een dubbele vergrendeling voor betere beveiliging, zonder dat dit extra kosten geeft

 

 

Verder…

… verhuren wij ons assortiment containers voor een minimale huurperiode van 6 maanden.

… bieden wij soms ook een snelbouw container tweedehands aan

… staan wij u graag te woord als u vragen heeft!

… bieden wij de laagste prijsgarantie

… wij 99% van de snelbouw containers op voorraad hebben